Gazdovske zemiaky

Gazdovske zemiaky

Gazdovske zemiaky

Tento recept nám posiela: Terka z Topoľčian


náročnosť: stredná
čas: 60 minút
porcie: 5

Postup

Ošúpeme si zemiaky, nakrájame ich na plátky a dáme do misy z jánskeho skla. Na to vylejeme zmes, ktorú si sparvíme z opraženej cibule, slaninky a sampiňónov. Misku s Karička tehlou a šľahačkou dobre zamiešame a pridáme do zmesy. Nakoneic misku so zemiaky dáme do rúry asi na pol hodinu zapiecť, kým nie je vrch pekne do zlatista upečený.


Potrebujeme

  • zemiaky v šupke
  • slanina
  • civuľa
  • šampiňóny
  • Karička tehla
  • soľ
  • korenie

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov