Filé na špenáte

Filé na špenáte

Filé na špenáte

Tento recept nám posiela: Michal zo Sečoviec


náročnosť: stredná
čas: 50 minút
porcie: 4
bezlepkový recept: Áno

Postup

Špenát pár minút blanšírujeme vo vriacej osolenej vode. Ochladíme pod tečúcou vodou a jemne vyžmýkame. Cesnak opečieme doružova na masle a zmiešame so špenátom. Zapekacie misky vymastíme maslom a dáme do nich vrstvu špenátu, doprostred osolenú a okorenenú rybu a nové zemiaky vopred povarené v šupke. Navrch dáme zmes kyslej smotany a Karičky a pečieme 30-35 minút pri teplote 200 stupňov.


Potrebujeme

  • 4 porcie rybieho filé
  • 300g špenátu
  • 4 lyžice kyslej smotany
  • 1 Karička v črievku
  • 4 strúčiky cesnaku
  • 4 lyžice praženého masla
  • kôpor
  • soľ, mleté čierne korenie
  • nové zemiaky (maličké)

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov