Dubákové fettucine

Dubákové fettucine

Dubákové fettucine

Tento recept nám posiela: Michal zo Sečoviec


náročnosť: nízka
čas: 30 minút
porcie: 4

Postup

Huby očistíme, umyjeme a nakrájame na väčšie kúsky. Slaninku pokrájame na pásiky a rozpražíme. Speníme nakrájanú šalotku, pridáme múku, maslo, opražíme a potom pridáme pokrájané dubáky. Opražíme, osolíme, pridáme Karičku a zalejeme smotanou. Pridáme kapary, pár strekov worcestru a podusíme, dokiaľ nám to nezhustne. Pred dokončením okoreníme, pridáme petržlenovú vňať. Zmiešame s čerstvo uvarenými cestovinami a podávame.


Potrebujeme

  • 500g čerstvé dubáky
  • 400ml smotany na šľahanie
  • 200g Karička
  • 100g slaninka prerastená
  • 3 šalotky
  • 3 lyžice kapary
  • lyžica masla
  • lyžica hladkej múky
  • worčestrová omáčka
  • soľ
  • korenie
  • cestoviny fettucine

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov