Domáci hamburger

Domáci hamburger

Domáci hamburger

Tento recept nám posiela: Andrej z Úľan nad Žitavou


náročnosť: nízka
čas: 35
porcie: 2

Postup

Pomleté mäso ochutíme mletým čiernym korením, vytvarujeme z neho placky vo veľkosti žemle 1,5 cm hrubé, ktoré necháme v chladničke postáť cca 30 minút. Mäso ugrilujeme na grilovacej panvici alebo na grile. Trochu ho necháme postáť a posolíme. Žemle prekrojíme a opečieme na suchej panvici. Potrieme vrstvou syra z črievka, položíme šalátový list, potrieme tatárskou omáčkou, položíme hotové mäso, zeleninu podľa chuti, plátok syra Karička a prikryjeme druhou polovicou opečenej žemle. Dobrú chuť!


Potrebujeme

  • žemľa celozrnná 2 kusy
  • hovädzie mäso predné 300 g
  • mleté čierne korenie
  • soľ
  • tatárska omáčka
  • syr Karička črievko 1 kus
  • šalát
  • paradajka
  • cibuľa, uhorka
  • Karička tehla 2 plátky

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov