Cestoviny so špenátovou omáčkou

Cestoviny so špenátovou omáčkou

Cestoviny so špenátovou omáčkou

Tento recept nám posiela: Romana z Veľkého Zálužia


náročnosť: nízka

Postup

Uvarime si cestoviny. Omáčka: špenát necháme rozmraziť. Cibuľku nakrájame na tenké plátky a osmažíme na oleji. Na zjemnenie pridame maslo. Poprášime múkou, premiešame a chvíľu pražíme. Prilejeme smotanu, vložíme rozmrazený špenátový pretlak a za stáleho miešania pridáme tavený syr. Podľa potreby hmotu zriedime mliekom. Ochutíme soľou, korením a prelisovaným cesnakom. Necháme prejsť varom a odstavíme z ohňa. Podávame posypané struhaným syrom.


Potrebujeme

  • 400g cestovin
  • 1ks špenátový pretlak
  • cibuľa
  • 3 PL oleja
  • 1PL maslo
  • 1PL hladká múka
  • 200 ml smotana na varenie
  • 1ks tavený syr v črievku
  • 100 ml mlieko
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 150g syr tvrdý Karička
  • mleté biele korenie, soľ

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov