Bryndzovo-syrový posúch s cibuľkou

Bryndzovo-syrový posúch s cibuľkou

Bryndzovo-syrový posúch s cibuľkou

Tento recept nám posiela: Peter z Piešťan


náročnosť: stredná
čas: 120 minút
porcie: 10
bezlepkový recept: Áno

Postup

Z vlažnej vody, cukru a kvasníc si zarobíme kvások. Keď nám kvasnice plávajú navrchu prilejeme ich do misky s múkou, vajcom, soľou a olejom a vypracujeme cesto. Keď je vypracované, odložíme ho na teplé miesto a necháme vykysnúť. Keď je vykysnuté, pripravíme si naolejovaný plech, na ktorý roztiahneme cesto, následne natrieme bryndzou zmiešanou s kyslou smotanou a Karička čroevkom. Poukladáme na mesiačiky nakrájanú cibuľku, posypeme kôprom a dáme piecť na 200 stupňov asi na 30 minút.


Potrebujeme

  • 180 g hladkej špaldovej múky
  • 320 bielej špaldovej múky
  • 2 lyžice cukru
  • lyžicu soli
  • deco oleja
  • jedno vajce
  • 200 ml vody
  • kockové kvasnice
  • 250 g bryndze
  • 2 kyslé smotany
  • cibuľa
  • 2 ks Karička črievko
  • kôpor

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov