Bavorské karé

Bavorské karé

Bavorské karé

Tento recept nám posiela: Dušan z Červeníka


náročnosť: stredná
čas: 30 minút
porcie: 8

Postup

Mäso naklepeme a obalíme v zmesi múky, papriky a korenia.
Rezne preložíme do vymasteného pekáča a zalejeme vaječnou zmesou, ktorú pripravíme vyšľahaním vajec, smotany, soli a korenia. Zakryjeme alobalom a dáme do vyhriatej rúry na 180 st. C. Pečieme asi 20 minút. Potom odkryjeme, posypeme postrúhaným syrom a zapečieme.


Potrebujeme

  • 8 ks bravčové karé
  • 8 vajec
  • 250 ml šľahačková smotana
  • 250 g syr Karička tehla
  • hladká múka
  • soľ
  • mletá červená paprika
  • mleté čierne korenie

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov