Kurací steak s vajíčkom Benedikt

Kurací steak s vajíčkom Benedikt

Kurací steak s vajíčkom Benedikt

Tento recept nám posiela: Michaela zo Zvolena


náročnosť: nízka
čas: 35
porcie: 2
bezlepkový recept: Áno

Postup

Kuracie prsie si sprudka opečieme na panvici. Osolíme a okoreníme. Na omáčku – 2 žĺtka, horčicu, citrónovú šťavu, soľ, korenie spolu vymiešame (možme použiť aj mixér). Do hotovej zmesy pridáme rozpustené maslo a črievko Karička. Pripravíme si 2 vajíčka Benedikt (varené vo vode) alebo volské oká. Servírujeme – Na kurací steak položíme vajíčko, zalejeme omáčkou a ozdobíme petržlenovou vňaťou. Podávame so šalátom alebo opečeným chlebom.


Potrebujeme

  • kuracie prsia
  • 4 vajíčka
  • 80g masla
  • 1 lyžička anglickej horčice
  • citrónová šťava
  • 1 Karička črievko
  • soľ
  • čierne korenie
  • petržlenová vňať

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov