Rizoto

Rizoto

Rizoto

Tento recept nám posiela: Miroslav z Liptovskej Revúce


náročnosť: nízka
čas: 1 hodina
porcie: 4
bezlepkový recept: Áno

Postup

Mäso aj cibuľu nakrájame na drobno. Cibuľu opražíme na oleji a následne pridáme a opražíme mäso, pokoreníme a posolíme. Pridáme vodu, majoránku a dusíme, kým nie je mäkké (v prípade urýchlenia môžeme dusiť mäso aj v kuchte). Kým sa mäso dusí, pripravíme si ryžu. Do mäsa pridáme zeleninu a varíme cca 20 min. Pred koncom pridáme Karičku a necháme ju rozpustiť. Mäso a ryžu zmiešame a môžeme podávať ozdobené nastrúhaným syrom.


Potrebujeme

  • 600 gramov bravčové mäso
  • ryža
  • čerstvá zelenina - hrášok a mrkva
  • olej
  • 4 trojuhoľníky Karičky
  • cibuľa
  • majoránka
  • korenie, soľ
  • paprika mletá

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov