Gnocchi s hubami a slaninou

Gnocchi s hubami a slaninou

Gnocchi s hubami a slaninou

Tento recept nám posiela: František z Prešova


náročnosť: nízka
porcie: 6

Postup

Huby očistíme a nakrájame na plátky. Vo veľkom hrnci necháme zovrieť osolenú vodu a uvaríme v nej gnocchi. Uvarené necháme odkvapkať, pridáme k nim Karičku a rozmiešame. Osolíme a okoreníme.
Na panvici rozohrejme lyžicu oleja, pridáme huby a podusíme, až sa vyvarí všetka tekutina. Osolíme, okoreníme a pridáme roztlačený cesnak a petržlenovú vňať. Na druhej panvici dohneda opečieme na kocky nakrájanú slaninu. Misky na zapekanie vymastíme maslom a rozdelíme do nich gnocchi. Pridáme huby, slaninu a premiešame. Vrch posypeme parmezánom. Vložíme do predhriatej rúry a zapekáme 10 minút.


Potrebujeme

  • 250g šampiňónov
  • 600g cestovín gnocchi
  • črievko Karička
  • olivový olej
  • 1 strúčik cesnaku
  • 200g slaniny
  • zväzok petržlenovej vňate
  • maslo
  • parmezán
  • morská soľ
  • mleté čierne korenie

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov