Farfalle s tuniakom, vajcom a Karičkou

Farfalle s tuniakom, vajcom a Karičkou

Farfalle s tuniakom, vajcom a Karičkou

Tento recept nám posiela: Peter zo Žiliny


náročnosť: nízka
čas: 15
porcie: 3

Postup

Cestoviny uvaríme v slanej vode al dente s trochou oleja. Naservírujeme na taniere, pridáme tuniaka, nakrájané vajcia natvrdo a paradajky. Ozdobíme syrom z črievka a čerstvou bazalkou. Rýchle jedlo je hotové. Dobrú chuť!


Potrebujeme

  • 500 g cestoviny farfalle
  • soľ
  • 3 konzervy tuniak 2x80g
  • 3 vajcia uvarené natvrdo
  • 1 ks Karička črievko
  • 6 ks cherry paradajky
  • čerstvá bazalka

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov