Syrové ježe

Syrové ježe

Syrové ježe

Tento recept nám posiela: Denisa z Komárna


náročnosť: stredná
porcie: 8

Postup

Spravíme si cesto. Cesto vyvaľkáme a spravíme si pagáčiky. Potrieme zmesou zo smotany zmiešanej so žĺtkom. Posypeme syrom. Upečieme a vychladíme. Spravíme si plnku a nad horúcou parou spravíme hustú plnku. Úplne vychladíme. Pridáme maslo, syr a mixerom do hladka vymixujeme. 2-2 pagáčiky zlepíme plnkou a obalíme v strúhanom syre.


Potrebujeme

  • Cesto: 60dkg múky
  • 45dkg masla
  • 2 vajíčka
  • kyslá smotana
  • soľ
  • Na potretie: 2 žĺtka
  • kyslá smotana
  • strúhaný syr
  • Plnka: 2dl kyslej smotany
  • 2 žĺtka
  • 5 lyžičky múky
  • soľ
  • strúhaný syr 25dkg
  • maslo 25dkg
  • Na obaľovanie strúhaný syr

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov