Karfiol na smotane

Karfiol na smotane

Karfiol na smotane

Tento recept nám posiela: Katarína zo Sečoviec


náročnosť: nízka
čas: 40 minút
porcie: 4

Postup

Karfiol obvaríme niekoľko minút vo vriacej osolenej vode. Na masti speníme cibuľu, pridáme červenú papriku. Pridáme vychladený karfiol rozobraný na ružičky, podlejeme malým množstvom vody a podusíme. V troške smotany rozmiešame múku. Zvyšnú smotanu vymiešame s Karičkou. Všetko nalejeme na karfiol, premiešame a necháme zovrieť. Navrch pridáme posekanú pažítku. Podávame s knedľou.


Potrebujeme

  • 1 ks karfiol
  • 150g Karička
  • 150ml kyslá smotana
  • 2 PL hladkej múky
  • soľ
  • 3 lyžičky červenej papriky
  • pažítka
  • 2 cibule
  • olej

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov