Cvikla v omáčke

Cvikla v omáčke

Cvikla v omáčke

Tento recept nám posiela: Michal zo Sečoviec


náročnosť: nízka
čas: 80 minút
porcie: 6

Postup

Cviklu uvaríme vcelku, ošúpeme a na plátky nakrájame. Cibuľu opražíme na oleji, zasypeme ju múkou, zalejeme vodou a povaríme. Podľa potreby okoreníme, osolíme, ochutíme citrónom a pridáme Karičku. Chvíľu premiešame a nakoniec do omáčky pridáme nakrájanú cviklu a zamiešame. Podávame spolu s varenými zemiakmi


Potrebujeme

  • 500g cvikla
  • 1/2 cibule
  • 20g hladká múka
  • 1/2 Karička črievko
  • citrónová šťava
  • soľ, korenie

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov