Zapekané rezne s paradajkou

Zapekané rezne s paradajkou

Zapekané rezne s paradajkou

Tento recept nám posiela: Mária zo Širokého


náročnosť: nízka
čas: 50
porcie: 5
bezlepkový recept: Áno

Postup

Bravčové mäso si vyklepeme a osolíme.
Kyslú smotanu zmiešame s Karičkou a pretlačeným cesnakom a touto zmesou natrieme mäso.
Paradajku nakrájame na tenké plátky a naukladáme na mäso. Na to dáme čersvtú bazalku a na závez prikryjeme plátkami mozzarely.
Takto pripravené mäso dáme zapiecť do rúry na cca 20-25 minút.
Podávame napríklad so zemiakmi.


Potrebujeme

  • 5 plátkov bravčového mäsa
  • 3 lyžice kyslej smotany
  • pol črievka Karičky
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 2 až 3 paradajky
  • 1 ks mozzarela
  • čerstvá bazalka
  • soľ

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

O cookies
Ochrana osobných údajov